Këtu regjistrohesh dhe aplikon vetëm për pozicione pune në institucionet e administratës shtetërore, jashtë shërbimit civil.

Për tu regjistruar dhe për të aplikuar për pozicione pune në institutionet e administratës shtetërore, pjesë e shërbimit civil kliko këtu.

Pozicionet më të fundit
Vënde pune:  0
Ndjesë.....
Nuk u gjet asnjë rezultat për kërkimin tuaj
popup cross
Kërkim i avancuarpopup cross