Njoftim mbi rezultatet e verifikimit dhe listat e kandidatëve që kanë shprehur interesin për punësim të përkohshmëm në institucionet e administratës shtetërore , pjesë të shërbimit civil .

Klikoni këtu për rezultatet.

Categories: Uncategorized